tiistai 12. marraskuuta 2013

James Hirvisaarella aloitti uusi eduskuntavaaliavustaja Fija Saarni

James Hirvisaarella aloitti uusi eduskuntavaaliavustaja
Fija Saarni


Fija aloitti Hommat! Tervetuloa eduskuntaan! Minäkin muutan toiseen huoneeseen, toiseen rakennukseen, Pikkuparlamentin puolelle, nuivaan kerrokseen.  — henkilön Fija Saarni kanssa.

 -------------------------

Seppo Lehdon kommentti James Hirvisaaren fb-seinäilmoitus uutiseen:

 Kyllä Bellamy-tervehdys on aina paikallaan, vaikkei olisikaan Rooma-elokuvan kuvaukset menossa. Surkuhupaisaa oli Rooma elokuvasarjan kuvauksissakin historian väärentäminen. Murhat, raiskaukset jne oli sallittuja, mutta hakaristi oli hävitetty lippustandardeista.

 --------------------------

James Hirvisaari kommentti koskien mennyttä päivää:

Olipa mainio päivä. Namibian presidentti Hifikepunye Pohamba vieraili eduskunnassa. Ensin valtiosalissa vastaanottoseremonia ja sen jälkeen keskustelutilaisuus puhemiehen huoneessa. Läsnä eduskuntaryhmien puheenjohtajat. Presidentti puhui hyvin, eikä ilokseni pitänyt kynttiläänsä vakan alla. Kristittyjä koko porukka kuten melkein koko Namibian väestö.

------
Lehto Seppo kommentoi aihetta: Kuinka moni on saunonut namibialaisten kanssa ja laskenut leikkiä reippaaseen tapaan niin että valkoiset hampaat vain ovat välähdelleet saunan hämärässä?

Lisäkommenttina vastakommentoijille:

Lehto Seppo Siihen aikaan 1980-luvulla oli normaalia nauraa saunassa http://www.youtube.com/watch?v=40X2LdAvNV4 "ratkiriemukkaiden neekerien" (musiikkikappaleen laulun sanat, ko laulukappalekin kuului monasti radiosta) kanssa eikä kukaan valittanut sananvalinnoista ko. aikaan. Tuohon aikaan ja vielä 1990-luvun puoleen väliin Peppi Pitkätossukirjojen Pepin isäkin oli Neekerikuningas ja naapurin rouva: Rouva Ryssänen.

-----------------------------

http://muutos-vaaleissa.blogspot.fi/

 -----------------------------------------

1 kommentti:

 1. Piraateissa ja Muutoksessa elää erikoinen karvapeikko Kyuu Eturautti, joka haluaa samaistua mielikuvitushahmoihin ja punatrollien valheisiin tavastani tervehtiä ja joka toistuvasti yrittää häpäistä toimintaani punatrollien tapaan. Olen hänelle asiasta nyt jo toisen kerran lähettänyt postia. Palautetta saa antaa toisetkin:

  Lähetin hänelle viimeksi tänään 13.11.2013 palautetta:

  Arvon Kyuu Eturautti: Onko tekstisi asianmukaista, kun käytät halventavasti punatrollien kieltä Seppo Lehdon morjestelusta?

  Vain puhdasverinen kommari voi tervehtimistäni pitää "natsitteluna".

  Tiedät etten pääse laittamaan vastinetta aamulehden blogeihin, niin sekö houkuttaa suoraan "v...maan" kun tiedät ettet saa ketjuusi vastinetta?

  Kyllä pahantahtoiset helposti sinustakin saisivat vaikka mitä tekstiä aikaiseksi?

  Joten ole hyvä ja poista ko. tapaiset kirjoituksesi, kiitos.

  En minäkään ole arvioinut sinun morottamisiasi, saamisiasi tai pääsemisiäsi missään yhteydessä, enkä spekuloinut niillä. Mikä on motiivisi leimata seppo lehto-nimeä?

  Seppo Lehto

  Lähde:

  Kyuu Eturautti kommentoi_ 9 tuntia sitten
  eduskunnassa he häpäisevät koko instituution natsitervehdyksillä
  Aikas rohkean väitteen esität ja saat luvan kertoa kenestä puhe on. Ainoa tietämäni eduskunnan natsitervehtijä oli Seppo Lehto, joka ei kelpaa persujen saatika tiettävästi minkään muunkaan puolueen jäseneksi.
  Kyllä persuilta typeryyksiä on tapahtunut, mutta en nyt koe että...
  1. Viime aikoina olisi mitenkään erityisen outoja tapahtunut.
  2. Tai että muut puolueet olisivat viime aikoina sen vähemmän töpeksineet.
  Demareiden homontappomeiningit ja oululaisdemarin halu lukita naiset koteihinsa ovat nekin aika ikäviä nykymaailman mittapuulla. Pitäisikö näiden parin typeryksen takia tuomita koko sosiaalidemokraattinen liike? Ei mielestäni.
  Sinänsä yksi hyvä kysymys Arilta tuli. Mitä persut ovat saaneet aikaan? Henkilökohtaisesti uskon että esimerkiksi paljon parjattu Suomen Sisu on saanut aikaan paljon enemmän kun perussuomalainen puolue - ainakin toistaiseksi.

  VastaaPoista