perjantai 15. huhtikuuta 2022

Kevät on monasti luonnossakin voimakasta muutoksen aikaa. Omatkin lapset syntyneet kaikki keväällä. On muutoksen aika: Suomi Naton jäseneksi ja aluepalautukset käyntiin Ryssältä

Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa 2023 Katso googlehaulla lisää kuva 28.3.2022 Tampereelta pic7


Muutosta kaivataan vaihtoehtona eduskuntavaaleissa 2023 ja muissakin tulevissa vaaleissa (Ei siis "mustissa", Mustikaan ei kaipaa kirppuja). Muutostarpeisiin liittyvää Seppo Lehto uutisointia ohessa:

https://Eduskuntavaalit-Pirkanmaa.blogspot.com

Eduskuntavaalitarkkailijana tunnettu bloggaaja ja muhammed pilakuvataiteilija islam- ja maahanmuuttokriitikko Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokkaana 2023 tavoitteinaan: Suomi suomalaisille. Afrikassa ja Aasiassa riittää tilaa muille. Kiitos. Eri blogeissani: 

Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa 2023 Katso googlehaulla lisää kuva 28.3.2022 Tampereelta pic5


Vahvaa https://Valkoinen-tulevaisuus.blogspot.com valkoisempaan tulevaisuuteen tavoittelevaa muutosta kaivataan vaihtoehtona eduskuntavaaleissa. Muutostarpeisiin liittyvää uutisointia eri palstoilta Seppo Lehto kommentteja luettavissa googlaamalla eri aihepiirejä esim: "Seppo Lehto Natojäsenyys Suomelle", "Seppo Lehto maahanmuuton vastustaminen" etc.


On Natojäsenyyden aika mitä pisimpään julkisuudessa on ylläpitänyt Seppo Lehto eri somevaatimuksin.


Kiitämme Natoa Suomen jäsenhakemuksen pikaisesta vahvistamisesta, jottemme joudun yhtä hampaattomasti kohtaamaan miehittäjä-Ryssän imperialismia ja sotarikoksia kuin Ukraina 24.2.2022 aloitetuin uusin sotatoimin Ukrainaa vastaan.Johtajissa on eroja:


Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa 2023 Katso googlehaulla lisää kuva 28.3.2022 Ukraina lippu Yliopistolla pic3

Vielä on toivoa Ryssälle luun kurkkuun laittamisessa Mustalla merellä, kun Ukraina upotti Ryssälän imperialismin sotarikollisen lippulaivan mistä oli tulitettu mm Odessaa:


----------------
Russia Z failure against Ukraine 14.4.2022

Ryssälle kävi laulun sanoin "ohraleipä" kun laivastonsa lippulaiva muuttui sukellusveneeksi :) Slava Ukraini!


Russian new special operations sinking under water


-----
Muutosta vaaleissa ja eduskuntavaaleissa 2023 tuellanne eduskuntaan oikeita arvoja kommarisaastan sijaan; Eduskuntavaaleissa valkoisen Suomen arvoin Seppo Lehto Tampere Valkoisen Tampereen ja Valkoisen yliopiston historioitsija https://Seppo-Lehto-eduskuntavaaliehdokas.blogspot.com

--------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti